Torsdageftermiddag

Igår åkte jag hem till Marre för en lugn dag i Floda. Jag tog med mig systemkameran, som tyvärr inte används flitigt alls nu för tiden. Men den del foton blev det allt! Jag känner ofta att jag skulle vilja ta igen allt fotograferande, det var trots allt en stor hobby för några årsen, men känner mig ofta föör ringrostig och lägger ner kameran så fort jag tagit upp den.

 

Det är en sjukt härlig dag därute, men jag känner mig sjuk. Känns som att jag håller på att få feber, så jag har bestämt mig för att ta et så lugnt som möjligt, laga lite bolognese och gosa med katterna.

Ikväll kommer Marre hit, och jag tänkte nog överaska me en cocktail.. Haha. Fick en tequila rose när jag fyllde år som står helt orörd, det är änna dags att den korkas upp! Kunde inte bli mer lägligt än ikväll när vi sitter ute på balkongen med varsin filt och filosoferar i solnedgången...:)

PussJen

Två kvällar

Söndagen var väldigt lyckad! God mat, bowling, en krogrunda i Vasastan och sen Spritluckan.
Alla var glada och pigga. Ett skönt gäng =)
Det blev sammanlagt en bil på mig själv i söndags, ahah, här med våran nisse Martin:)

 

 

På bowlingen!

En del av alla.

Igår mådde jag som jag förtjänade, men tvingade mig själv att ta en fika med Julia på kvällen. Hade inte träffat henne på månader! Det blev några timmar på Franks.

Söta vän!

Idag fyller min kära farfar år så det blir fika hos honom med pappa.
Ikväll kommer Milla och ska sova några nätter! Supermys.

PussJen

OH DEER

Oh, dear.

Det var en skön arbetskväll igår! Fick sluta tidigt också, vilket alltid är uppskattat. Och nu är jag helt utvila efter en härlig natts sömn.

Nu ska jag äta frukost på min kära balkong i sooolen! Jag är nästan lite kär i mina fina möbler därute...

Jag ska möta Linda på jobbet lite innan 17 och förberea lekar, sen är det personalmöte och efter det är det middag, bowling och fest :) Ska bli kul.

Nu är det dags att gå upp och få saker gjort!

PussJen


Paparazzi

Papa-paparazzi... älskar nu den låten. Gaga är ingen av mina favoriter, men helt ärligt, hon är ju ett stjärnskott. Det var längesen det kom en så egen artist och släppte så många hits på raken. Paparazzi är min favorit, i just love it. Den går ganska varm på mitt jobb, och varje gång den spelas fastnar jag lite i stunden.

Im your biggest fan
I'll follow you until you love me
papa-paparazzi,
baby there's no other superstar
that know that I'll be
papa-paparazzi
promise I'll be kind,
but i won't stop until that boy is mine


Min fredag

Igår var en toppendag, oja, verkligen. Åkte med katten till veterinären på förmiddagen för att plocka stygnen efter operationen och upptäckte att den lille har öroninflammation också, men det är lätt att behandla!

Sedan plockade pappa upp oss och vi åkte och köpte utemöbler till min balkong! Jättefint och såå mysigt.
Vi provfikade på balkongen och det var kanon.
Sen skjutsade han mig till Marie som fyllde år! Vi åt pasta och sorbéttårta och gjorde oss fina för kvällen.
Runt åttatiden åkte vi in till stan och gick till MiCasa där vi åt massa tapas och drack sangria med flera tjejer.


Kvällen avslutades hemma med ett 3timmar långt samtal med Marre, haha.. Tur att hon ringer gratis till mig, annars hade vi varit totalruinerade vid det här laget!

Ikväll blir det jobb, endast.
Imorgon är det personalfest på det nya jobbet, undrar hur detta ska gå.. Haha. Möte, middag, bowling och sen utgång, låter som en bra plan iallafall!

PussJen

Oh, my glory

Jag köpte en jeansjacka i år. Min första sen jag handlade en Crocker när jag var 14 typ.
Den här är från Monki, och jag äe helnöjd! Nu ska jag ut och handla massa mat, för lönen kom ju idag.


¡Dios mio, mi corazoncito!

Jag säger bara det att jag kommer somna på helt rätt sida ikväll..
Jag må ha blivit lite hemlighetsfull av mig, så jag behåller resten och nöjer mig med att säga att jag har en dröm som inte är så långt ifrån mig.. Sakta men säkert, och jag längtar.
Jag har en känsla, jag har en dröm.. Vad mer kan jag begära? Ett uns av lycka välde precis över mig.

 

Bara ett luddigt godnattinlägg med nya favoritlåten i bakgrunden.

Aventura - Alexandra



Aaah... Sweet dreams!

Marre å jag... ♥

Gårkvällen var super!
Efter Desperate, då jag krävde total tystnad och koncentration, mölade vi på chips, gurk&morotsstänger, creme fraiche, minestronesoppa, cocacola och vin! En jävla mix tänker ni, och då ska ni också veta att vi hade köpt glass som vi sedan inte orkade.. Haha.. Och massa gött skratt på det hela så var tisdagskvällen guld

Renskrapat!

Vi sov ut ordentligt idag och gick sedan upp och ordnade en stor frulle.

Sedan slog vi på Spotify, åt och drog fram solstolarna och pratade minnen.

Marre:)


Två fucking lovely lediga dagar.

Café Dali

I lördags tog jag en såndär superhärlig fika med Marie. Vi letade efter en uteservering som fortfarande hade solsida och gick förbi Dali, intill Vasaplatsen. Det fiket har nog alltid legat där men ingen av oss har någonsin fikat där. Men vi gick in, och jag blev helt ifrån mig... Dom har världens antagligen mest exklusiva erbjudande, en tårtbit och en kopp färskbryggt kaffe, för 40kr! Jag tog en spansk mörkchokladmoussetårta och Marie tog morotstårta. Behöver jag ens säga mer? Haha. Kommer deifinitvt sitta där en hel del nu i vår! 



Muhuums.


Smualn 13 år

Min älskade lilla katt, bästa vän och vapendragare fyller idag 13 år!
Grattis Smulan! Vad hade jag gjort de senaste 13 åren istället för alla timmar fyllda av kel och gos med dig?
Massa pussar / matte


Onsdag den 7:e



Man får inte vara ifred en sekund när man umgås med småsyskonen, haha ♥

Det har verkligen varit en tuff vecka. Jag menar inte att klaga utan mer att ursäkta mig för sämst uppdatering. Klart det har hänt roliga grejer med, än bara massa jobb, men just nu ligger datorn för vila.
Måste också säga det att mitt nya jobb är svinkul! Sköna kollegor och mysig restaurang. Bra gäster också. Så jag är nöjd!!
Puss


Smartass

Igår under stägningen gjorde jag bort mig.
Jag och min kollega (observera att jag bara jobbat me killen i 4 dagar!!) i disken och hjälps åt med kvällens sista. Han ska skoja lite med mig och börjar skvätta vatten på mig. Först lite i luften, sen på benet, sen på armen, och sist på magen.. Jag höll en snusdosa i handen som for rätt *SMACK* i kindbenet på honom, och han ställde sig och bara tittade på mig, helt chockad!

Jag är ingen våldsam eller taskig människa egentligen, jag trodde ju att jag inte ens skulle träffa ju!
Stackarn blev helt röd och svullen trots att han kylde ner det med is en lång stund.
Jepp, fjärde dagen på jobbet och man har redan gett en av kollegorna en blåtira!
Men, som tur var är den här killen väldigt ödmjuk, och jävlades me mig bara i en kvart efter det och gav mig sedan en kram och sa att det var lugnt.

Poor, poor boy.
Clumsy, clumsy me.

Vårkänslor here we go

Älskar min nya tröja.
Vårkänslor here I come! Katterna njuter i solen och balkongendörren står på vid gavel.
Ska träffa mammi en snabbis innan jobbet. Jobbar till ca 0400 inatt, puuh.
Kan behövas en god kaffe i solen innan dess.


Glad påsk!

Det är ju sååå härligt att våren är här. Så när jag var i Angered förut och handlade köpte jag mig en Magnum och avnjöt den i solen.
Jag jobbar hela helgen, men imorgonförmiddag har jag bjudit hem pappa och farfar på påsklunch/middag. Jag stogsom ett frågetecken i affären och undrade 'VAD FAN ÄTER MAN PÅ PÅSK', men så hittade jag memman och allt löste sig. *blinkblink*.

Kan inte låta bli att gå igenom sommaralbumen i datorn. Det finns så himla mycket underbara bilder jag skulle vilja ladda upp nu, men det räcker med den här. För mig säger den så mycket mer än ett par bruna ben. På bilden ligger jag därbak i motorbåten som skumpar fram igenom skärgården upp mot Marsstrand och solen steker och vattnet glittrar över mig. Jag älskar höst, vår och vinter, men det finns nog ingenting i världen som får mig att känna mig så fri som en dag på havet.

PussJen

Just because i loose it doesn't mean i'm lost

Gårdagen var så värd.
Efter att cruisat mellan mormor och morfar med Milla åkte vi på supercriuse igenom stan me Akon dånandes och den fetaste baslådan ni kan tänka er. Sen gick vi och köpte thai och korkade upp vinet. Satt vid köksboret i flera timmar och bara hade en riktigt mysig kväll.

Nu har jag gjort mat och ska vila mig innan jag sticker iväg till jobbet. Coldplays Viva la vida går varm härhemma. Den är så sjukt skön.

Och jag har börjat smida planer inför hösten, men dom är än så länge hemliga.

Pusshey

 


RSS 2.0